user_mobilelogo
 
 
 
Quotes Εθελοντική Προσφορά στην πρόληψη και
εκπαίδευση για μείωση των τραυματικών κακώσεων
 star of life ksepa
 
 
 
 
 
 
 
Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό
Κέντρο Δρ.Ανδρέας Μενελάου
 
 
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Επείγουσας και Προνoσοκομειακής Αντιμετώπισης κατανοώντας την ανάγκη του επαγγελματία για συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση επιχειρεί μέσω του συνεδρίου αυτού να ανταποκριθεί στην απαίτηση για προσφορά σύγχρονης και επιστημονικά άρτιας γνώσης στο τομέα της επείγουσας αντιμετώπισης.

Είναι σαφές ότι η σύγχρονη αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών απαιτεί εξειδικευμένη γνώση, εμπειρία, τεχνολογική υποδομή και κυρίως πολυπαραγοντική προσπέλαση και συνεργασία.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται Συνέδριο τέτοιου μεγέθους για θέματα Προνοσοκομειακής και Επείγουσας Υγείας Φροντίδας στη χώρα μας. Η θεματολογία, που θα αναπτυχθεί, έχει ως στόχο να καλύψει τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις της αντιμετώπισης του επείγοντος, χωρίς όμως να αποκλειστούν και τα κλασικά, καθημερινά προβλήματα της κλινικής πράξης. Άλλωστε, ο καταιγιστικός ρυθμός εξέλιξης της γνώσης και της τεχνολογίας στις ημέρες μας, καθιστά τη συνεχή ενημέρωση ανάγκη και όχι επιλογή.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε ολόκληρη την ομάδα που ασχολείται με την προνοσοκομειακή και επείγουσα αντιμετώπιση που περιλαμβάνει ιατρούς, νοσηλευτές διασώστες, οδηγούς ασθενοφόρων, φοιτητές ιατρικών και νοσηλευτικών σχολών, εθελοντές.

Αγαπητοί συνάδελφοι, με την ευχή και την επιθυμία ότι συνέδριο θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, σας περιμένουμε στις 18-19 Οκτωβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία.

  

Η Πρόεδρος του Κ.Σ.Ε.Π.Α                                                                                         Η Προέδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

signature-chrysoula-kyriakou                                                                                                          signature-riana-constantinou

Χρυσούλλα Κυριάκου                                                                                               Ριάνα Κωνσταντίνου

 

     Actions-view-list-details-icon      Signs-information-icon  Window-Enter-icon  Advertisements-icon 
   ΘΕΜΑΤΑ      ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ    ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΩΝ    ΕΚΘΕΣΗ/ΧΟΡΗΓΙΕΣ 

 


ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Actions-view-list-details-icon 

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου θα εξελίσσεται παράλληλα σε τρεις αίθουσες του Διεθνές Συνεδριακού Κέντρου στη Λευκωσία. Το τελικό αναλυτικό πρόγραμμα θα καθοριστεί μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των εργασιών, όπως και τα στοιχεία των αντίστοιχων ομιλητών που θα συμπεριληφθούν στο Τελικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Εκτός από τις συνεδρίες που θα αφορούν στην παρουσίαση των εργασιών, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και αρκετές στρογγυλές τράπεζες ,διαλέξεις άλλα και κλινικά εργαστήρια που θα προσφερθούν δωρεάν στους συμμετέχοντες και θα καλύπτουν ενδιαφέρουσες πτυχές της Προνοσοκομειακής και Επείγουσας Φροντίδας υγείας, όπως οι παρακάτω:

Arrow-Right-iconΕπείγουσα μαιευτική-γυναικολογία

Arrow-Right-iconΕπείγουσα αντιμετώπιση οξειών παθολογικών καταστάσεων

Arrow-Right-iconΚαταδυτική Ιατρική

Arrow-Right-iconΔιάσωση κάτω από μη φυσιολογικές συνθήκες

Arrow-Right-iconΕπείγουσα ορθοπεδική αντιμετώπιση

Arrow-Right-iconΈγκαυμα: Βασικές αρχές προνοσοκομειακής φροντίδας

Arrow-Right-iconΕπείγουσες παιδιατρικές καταστάσεις

Arrow-Right-iconΠρονοσοκομειακή διαχείριση βίαιου ασθενούς

Arrow-Right-iconΠρονοσοκομειακή αντιμετώπιση χρηστών εξαρτησιογόνων ουσιών Διαχείριση Μαζικών Απωλειών Υγείας

Arrow-Right-iconΠρονοσοκομειακή αντιμετώπιση πολυτραυματία

Arrow-Right-iconΕπείγουσα αντιμετώπιση οξειών καρδιολογικών καταστάσεων 


 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Signs-information-icon

 

 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Arrow-Right-iconΔικαίωμα Συμμετοχής (έως την 1η Σεπτεμβρίου 2013) 40 ευρώ, φοιτητές 30 ευρώ

Arrow-Right-iconΔικαίωμα Συμμετοχής (μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2013) 60 ευρώ, φοιτητές 50 ευρώ 

Το δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνει: Παρακολούθηση Επιστημονικού Προγράμματος Παρακολούθηση Έκθεσης Ιατρικού Εξοπλισμού Υλικό Συνεδρίου (Τσάντα / Έντυπο υλικό/ Usb stick) Βεβαίωση Συμμετοχής με Μοριοδότηση Συμμετοχή στα διαλείμματα καφέ

Συμμετοχή σε ένα κρύο γεύμα

Οι συμμετέχοντες στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια θα πάρουν Ειδικό Πιστοποιητικό Συμμετοχής με μοριοδότηση.

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή της Συμμετοχής μπορεί να γίνει με:

Arrow-Right-iconΑπευθείας πληρωμή στους κατά τόπους ταμίες

Arrow-Right-iconΠληρωμή με κατάθεση στο λογαριασμό του Κ.Σ.Ε.Π.Α

 

Arrow-Right-iconΤραπεζικό έμβασμα στην Τράπεζα Κύπρου, σε διαταγή: Κ.Σ.Ε.Π.Α

Αριθμός Λογαριασμού: 357005564285

Αριθμός ΙΒΑΝ: CY74 0020 0195 0000 3570 0550 6463

 

Υποσημείωση: Στο δελτίο κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του καταθέτη, ενώ στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται:

 

Για το 1οΣυνέδριο Προνοσοκομειακής Επείγουσας Φροντίδας Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί στη Γραμματεία του Συνεδρίου στο Fax: 25-314266 Tηλ: 25-839333


 ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Window-Enter-icon 

Οδηγίες υποβολής περιλήψεων εργασιών κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν, σε ειδικές συνεδριάσεις, προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις. Η περίληψη της εργασίας σας θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Συνεδρίου, στη διεύθυνση info.ksepa@gmail μέχρι τις 1.06.2013. Για να υποβληθεί η εργασία σας στην κρίση της Επιστημονικής Επιτροπής απαιτείται εγγραφή τουλάχιστον ενός εκ των συγγραφέων. Το περιεχόμενο της περίληψης δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 250 λέξεις.

Η περίληψη θα πρέπει να περιλαμβάνει τα παρακάτω πεδία:

Arrow-Right-iconΤίτλος: Ο τίτλος θα πρέπει να αναγράφεται με κεφαλαία έντονα γράμματα.

Arrow-Right-iconΣυγγραφείς: Οι συγγραφείς θα πρέπει να αναγράφονται με τη σειρά που επιθυμείτε να εμφανιστούν, θα πρέπει να αναφέρεται ολόκληρο το επίθετο και το πρώτο γράμμα του ονόματός τους, ενώ θα πρέπει να υπογραμμιστεί το όνομα του συγγραφέα που παρουσιάζει την εργασία.

Arrow-Right-iconΠροέλευση: Θα πρέπει να αναφέρεται το ίδρυμα ή ο φορέας όπου απασχολούνται οι συγγραφείς.

Arrow-Right-iconΔομή:Η δομή της περίληψης θα πρέπει να αναλύεται σε ξεχωριστές παραγράφους, ως:

Arrow-Right-iconΕισαγωγή / Σκοπός

Arrow-Right-iconΥλικό & Μέθοδος

Arrow-Right-iconΑποτελέσματα

Arrow-Right-iconΣυμπεράσματα

Η αποδοχή ή μη της εργασίας σας, από την Επιστημονική Επιτροπή, θα ανακοινωθεί στο συγγραφέα που παρουσιάζει την εργασία μέχρι τις 30.06.2013. 


 ΕΚΘΕΣΗ / ΧΟΡΗΓΙΕΣ

 Advertisements-icon

Στον χώρο του Συνεδρίου θα λειτουργεί παράλληλα έκθεση εταιρειών φαρμακευτικών προϊόντων, υγειονομικού υλικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους μέσω του επιστημονικού προγράμματος, καταχωρήσεων ή διαφημιστικών προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να συζητήσουμε τις δικές σας ιδέες επικοινωνήστε μαζί μας.

Φωτεινή Χαρή / E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ: 99-358123

 


 

Επικοινωνία

ΚΣΕΠΑ ΚΥΠΡΟΣ

 

14ος Δρόμος, Ν.65

Τ.Κ: 4620

ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΛΕΜΕΣΟΣ

95140143

KSEPA-TwitterKSEPA-Mailfacebook-icon